medigros
Medigros de Sport en Medische groothandel Medigros.nl.
310 852 737 410. 310 852 737 427. 2017 Medigros Sport medische groothandel Alle rechten voorbehouden.
artiesten boeken
Veiligheidscontrole nodig.
wc broyeur
bol.com Medigros.
Actief sinds 28 februari 2014. Medigros is een Sport en Medische groothandel gevestigd in De WijkDr en levert een breed scala aan sport en medische producten zoals Scherp geprijsde A en B merk artikelen op het gebied van Tapes bandages en sportverzorgingsproducten Massage en blessure behandeling Onderkleding/Recoverykleding/ Protectiekleding Fitness apparatuur EHBO en BHV producten Hulpmiddelen Verzorgend wassen Wij leveren onze sport en medische producten onder andere aan sportverenigingen paramedische zorg en particulieren. Medigros is actief binnen de amateurverenigingen maar levert haar producten ook aan diverse topsport organisaties.
Medigros Medical Toegewijd partner in de zorgsector.
Mocht u interesse hebben mail of bel gerust. We staan u graag te woord voor meer uitleg. Of bent u opzoek naar producten die niet in de webshop staan neem dan vrijblijvend contact op zie ook onze contactgegevens onderaan deze pagina. Leave blank to submit. PRODUCTEN IN DE SCHIJNWERPER. Een kleine selectie uit de producten die enorm handig zijn bij spoedeisende verzorging. Meest uitgebreide Elite Bag. Geschikt voor vrijwel elk type medische ondersteuning. Stevig materiaal met reflecterende strepen.
Medigros Sport en Medische groothandel YouTube.
Medigros Sport en Medische groothandel. Subscribe Subscribed Unsubscribe 37. Medigros is specialist in het leveren van Sport en Medische producten. We zijn een jong bedrijf dat zich onderscheidt niet alleen door Medigros is specialist in het leveren van Sport en Medische producten. We zijn een jong bedrijf dat zich onderscheidt niet alleen door kwaliteit maar vooral door flexibiliteit. Onze medewerkers hebben 20 jaar ervaring in de sport-en zorgmarkt en beschikken over een uitstekende productkennis. Medigros is opgericht met als doel een totaalleverancier in de markt te zijn die inspeelt op uw vraag.

Contacteer ons